arrow_drop_up arrow_drop_down

Toveren met je to do lijst

Word jouw to do lijst alleen maar langer? Staan er taken op die er voor je gevoel al weken, misschien zelfs al maanden op staan? Heb je stiekem ook nog andere to do lijstjes? In dit e-book krijg je praktische tips die ervoor gaan zorgen dat je weer blij wordt van je to do lijst.

Je ontvangt tevens regelmatig inspiratie over productiviteit. Maak je geen zorgen. Je ontvangt geen spam, alleen waardevolle informatie.

sdfsdff
toveren met je todo lijst

time management training

Als er 1 ding is waar mensen moedeloos van worden dan is het wel hun to do lijst. Je begint je dag met de lijst van gisteren, dus je weet wat je te doen hebt. Maar aan het eind van de dag, heb je maar een paar dingen af kunnen vinken. En wat nog erger is, er zijn alleen maar taken bijgekomen!

Sinds 2011 verzorg ik training en coaching in time management. Ik ken inmiddels alle valkuilen en nepoplossingen. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat professionals meer voldoening uit hun werkdag halen. En wat geeft voldoening? Juist, die rotklus op je to do lijst. Als je dié nou eens keer kon afvinken...met de tips uit dit e-boek gaat het je lukken!

  • Praktische tips voor een takenlijst die wérkt
  • 9 pagina's inclusief handige samenvatting
10 jaar

Expert in time management

1000+

Tevreden klanten

100+

Downloads van e-books

We gebruiken cookies