time management expert max ohlenschlager

Time management expert nodig?

Max Ohlenschlager is een autoriteit op het gebied van time management en productiviteit. Hij is auteur, coach, trainer en spreker.

Praktisch en met een eigen aanpak

Sinds 2011 verzorg ik met veel plezier en passie cursussen en coaching in time management, zowel online als in company. Mijn doelgroep: kenniswerkers die last hebben van de vele mails, appjes, telefoontjes en ad hoc verzoeken van collega's.

Ik leer je praktische tips, tools en technieken om meer uit je werkdag te halen. Uniek aan de aanpak is de HOPPA methode, gebaseerd op 5 principes: hoofd leeg, overzicht, prioriteiten, planning en aandacht. Met deze methode is het écht mogelijk om de regie te behouden op je werk.

time management expert max ohlenschlager

Time management: mijn reddingsboei

Ik was voorheen niet enorm productief op het werk. Ik had moeite met deadlines en was goed in uitstelgedrag. Toen ik me ging verdiepen in time management begreep ik waarom ik vaak achter de feiten aanliep en waarom ik zo moe was van het omhoog houden van al die ballen. Ik leerde beter prioriteiten stellen, me afsluiten voor prikkels en liet me niet meer gek maken door al die zogenaamde spoedjes. En toen, kwam er rust in de tent, nou ja in mijn hoofd.

Vanaf dat moment had ik meer overzicht, werd ik weerbaarder en veerkrachtiger. Op een gegeven moment was mijn werk zo goed georganiseerd dat ik zelfs tijd over hield! Dit was voor mij de reden om Mentor Max op te richten. Het is mijn doel om professionals tools en strategieën te bieden waarmee ze meer voldoening uit hun werkdag halen.  


In gesprek over HOPPA

Wat klanten zeggen

Max heeft een zeer praktische en toepasbare training ontwikkeld welke inzetbaar is voor binnen alle functies. Timemanagement is van cruciaal belang. Om gefocust, effectief en vooral productief te werk te gaan gun ik iedereen deze training. Doe dit je werknemers of jezelf cadeau en profiteer van alle voordelen in je werk. Onmisbaar in de tijd van nu.


Marjorie Amzand
Wij hebben de Time Management training van Mentor max als heel positief ervaren. De training was goed afgestemd op manager in een zeer operationele omgeving. Wij hebben er veel van geleerd en gebruiken veel van zijn tips nu al in de praktijk! Een aanrader voor iedereen!

Max, dank voor je hulp en kundig inzicht!
Vincent Belger
De training van Max over time management was heel leerzaam en vooral erg praktisch. Ik vind Max een fijne en energieke trainer die goed weet waar hij het over heeft. Na de training mailt hij ook met een opfrisser waardoor het niet alleen de training is maar ook een reminder erna. Ik heb goed gebruik gemaakt van de tips en ben erg blij dat ik mijn overzicht maar ook planning nu weer terug heb!
Melissa Slangers - Slakhorst

Max Ohlenschlager in de media

Interesse in een time management cursus of coaching?