arrow_drop_up arrow_drop_down
time-management-relax

Mentor Max

Haal meer uit je werkdag dankzij de unieke HOPPA methode

10

Jaar ervaring

1.000+

Tevreden klanten

50+

Artikelen

Time management training & coaching

Last van uitstelgedrag? Moeite om alle ballen in de lucht te houden? Ervaar je werkdruk en heb je een vol hoofd, volle mailbox en een volle agenda? Mentor Max verzorgt trainingen voor teams en individuele coaching. 

Vind meer artikelen over time management

50+ artikelen over time management in ons archief.

trainer max ohlenschlager

Over ons

Mentor Max begeleidt professionals in time management, zodat ze meer voldoening uit hun werkdag halen. Het gaat niet om de allerbeste apps of takenmanager. Het gaat erom dat je je werk op een eenvoudige manier kunt organiseren zodat je overzicht hebt. Daarom is de aanpak gebaseerd op de unieke HOPPA methode dat bestaat uit de 5 principes: Hoofd leeg, Overzicht, Prioriteiten, Planning en Aandacht. Mentor Max is opgericht in 2011 en richtte zich in het begin op de zorgsector. Inmiddels begeleiden we alle professionals die last hebben van een volle inbox, een vol hoofd en een volle agenda. En dat varieert van zorgprofessionals tot advocaten en boswachters.

Ervaringen van onze klanten

Leerzaam & praktisch

De training van Max over time management was heel leerzaam en vooral erg praktisch. Ik heb goed gebruik gemaakt van de tips en ben erg blij dat ik mijn overzicht maar ook planning nu weer terug heb!
mentor-max-over-ons-klant
Melissa Sangers - Slakhorst - Jeugdconsulent

Betere sfeer

Max heeft ons geholpen om de waan van de dag niet meer onze werkdag te laten bepalen. Dit geeft rust, verhoogt de productiviteit en geeft een betere sfeer op de werkvloer!
mentor-max-over-ons-klant
Lennart van der Wilk - Directeur VvE2050 BV
Helder overzicht
De time management training van Max heeft mij tools gegeven om mijn werkdag effectief te structureren, een helder overzicht te krijgen in mijn taken en optimaal productieve momenten te benutten.
mentor-max-over-ons-klant
Dorinde Westra - WMO consulent

Wil je een to do lijst die wérkt? Download mijn gratis e-boek

toveren met je todo lijst
We gebruiken cookies