Time management coaching 

Online begeleiding voor rust in je hoofd en ruimte in je agenda

Kennismaken?
time management coaching
Time management coach Max Ohlenschlager

11 jaar

time management coach

2.000+

tevreden klanten

27 x ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

recensies op google

waarom-je-niets-afmaakt-journal

Last van uitstelgedrag?

Je bent het zat om achter de feiten aan te lopen. Ja, je doet 100 dingen op een dag, maar niét datgene dat op joúw lijstje stond. En wat doe je om het werk vervolgens af te krijgen? Ga je nog harder werken en minder pauzes nemen? Op je vrije dag of vrije avond nog ‘even’ inloggen? Hoe lang wil je dit nog volhouden?

Productiever worden zonder trucjes

Hoe zou je het vinden om elke werkdag af te kunnen krijgen wat je wíl af krijgen? Dat je een planning hebt die je niet constant hoeft om te gooien? Dat je lekker in je vel zit en dat je te allen tijde overzicht hebt van wat je te doen hebt? Een time management coach kan je hierbij helpen.

time management coach max ohlenschlager
Time management coach Max Ohlenschlager

Time management coaching

Als online time management coach help ik je met structuur aanbrengen in de chaos. Het klinkt raar maar je maakt het jezelf nu moeilijker dan nodig is. Less is more! Het is de kunst om alles op de juiste plek te zetten zodat je overzicht hebt. Vanuit overzicht kun je beter prioriteiten stellen en een realistische planning maken. 

Tijd voor HOPPA

Heb je geen focus? Ben je op zoek naar een productieve manier van werken die je gemakkelijk volhoudt? Je bent niet op zoek naar allerlei trucjes om het maximale uit je dag te halen, want je werkt al hard genoeg. Voor mijn time management coaching heb ik HOPPA ontwikkeld. Wat je wil is:


 • H oofd Leeg - Rust in je hoofd
 • O verzicht - Alles op de juiste plek
 • P rioriteit - Werken aan het belangrijkst
 • P lanning - Een realistische indeling van je week
 • A andacht - Omgaan met verstoorders
Even kennismaken?

Wat klanten zeggen over time management coaching

Ik had echt moeite met plannen en overzicht krijgen, mijn mailbox puilde uit en ik had overal aantekeningen opgeslagen. Heel prettig is dat Max niet one-size-fits-all hanteert, maar echt kijkt naar hetgeen ik nodig heb. Ook mooi dat het traject wat langer duurt, en niet maar één of twee sessies. Zo kunnen goede gewoontes voldoende inslijten. En last but not least: Max is een heel fijne persoon, waar ik ook graag mijn best voor doe. Aanrader voor iedereen die beter overzicht wil hebben in zijn/haar taken en werk!

mentor-max time management training
Jeroen Rommes - jurist

Max gaat in zijn coaching terug naar de basis middels de zogenaamde HOPPA methode. Door hier steeds op terug te pakken leert hij je hoe je meer aandacht voor planning en structuur in je werk krijgt, waardoor je hoofd leger wordt en het overzicht terugkeert.

Rob de Groot - partnership manager

Na een periode te hebben gewerkt met allerlei ToDo-lijstjes merkte ik dat er door de waan van de dag alleen maar kleine actiepunten van de lijst verdwenen. Gevolg hiervan was dat de grote projecten bleven liggen. Door de tips van Max kon ik structuur aanbrengen in de manier waarop ik mijn ToDo-lijstjes vorm gaf. Max is expert in time-management. Door een duidelijke opbouw geeft Max je binnen een aantal sessies de tools in handen om efficiënt met je tijd om te gaan en dingen gedaan te krijgen. Kortom een aanrader.

J. Stout - schooldirecteur

Ik heb door de coaching meer overzicht kunnen creëren op prive en werk vlak. Het heeft me handvaten gegeven om zorgeloos en zonder stress te werken. Ik ga hiermee aan de slag. Dank voor de inzichten!

mentor-max time management training
A. Ramadhin - consultant
time management expert max ohlenschlager
Time management coach Max Ohlenschlager

Time management coach Max Ohlenschlager

Ik ben er van overtuigd dat je de grip op het werk kunt krijgen én houden. Mijn aanpak is super praktisch. We werken samen aan een simpel systeem dat je gemakkelijk kunt bijhouden. In dit coachtraject: 

 • Nemen we je werkdag en je werkweek door
 • Staan we stil bij hoe je je dag start en eindigt.
 • Zorgen we dat alles op de juiste plek staat
 • Leer je nee zeggen
 • Ruimen we je mailbox op

Aanbod time management coaching

Basis

 • Er is geen nood aan de man. Je bent redelijk georganiseerd bent en je wilt je workflow verbeteren. Hiervoor ben je op zoek naar handige tips en technieken. 
 • Duur: maand

Compleet 

 • Je loopt achter de feiten aan, hebt veel aan je hoofd en geen overzicht. Je bent echt op zoek naar een manier om weer orde in de chaos te krijgen. En als dat is gelukt wil je ook een manier van plannen en organiseren dat je gemakkelijk kunt bijhouden.
 • Duur: kwartaal

Next level 

 • Je wilt méér dan het optimaal verdelen van je tijd, aandacht en energie. Je wilt ook op een diepere laag sparren, zowel online als face to face.
 • Duur: jaar

Iets voor jou? Laten we kennismaken

Liever een bericht achterlaten?