Time management coaching 

Persoonlijke begeleiding voor rust in je hoofd en ruimte in je agenda

time management coaching
Time management coach Max Ohlenschlager
11 jaar
time management expert

2.000+

tevreden klanten

27 x ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

recensies op google

waarom-je-niets-afmaakt-journal

Last van uitstelgedrag?

Je bent het zat om achter de feiten aan te lopen. Ja, je doet 100 dingen op een dag, maar niét datgene dat op joúw lijstje stond. En wat doe je om het werk vervolgens af te krijgen? Ga je nog harder werken en minder pauzes nemen? Op je vrije dag of vrije avond nog ‘even’ inloggen? Hoe lang wil je dit nog volhouden?

Productiever worden zonder trucjes

Hoe zou je het vinden om elke werkdag af te kunnen krijgen wat je wíl af krijgen? Dat je een planning hebt die je niet constant hoeft om te gooien? Dat je lekker in je vel zit en dat je te allen tijde overzicht hebt van wat je te doen hebt?

time management coach max ohlenschlager

Time management coaching

Als time management coach help ik je met structuur aanbrengen in de chaos. Het klinkt raar maar je maakt het jezelf nu moeilijker dan nodig is. Less is more! Het is de kunst om alles op de juiste plek te organiseren zodat je overzicht hebt. Vanuit overzicht kun je beter prioriteiten stellen en een realistische planning maken. 

Tijd voor HOPPA

Heb je geen focus? Ben je op zoek naar een productieve manier van werken die je gemakkelijk volhoudt? Je bent niet op zoek naar allerlei trucjes om het maximale uit je dag te halen, want je werkt al hard genoeg. Hiervoor heb ik HOPPA ontwikkeld. Wat je wil is:


  • H oofd Leeg - Rust in je hoofd
  • O verzicht - Alles op de juiste plek
  • P rioriteit - Werken aan het belangrijkst
  • P lanning - Een realistische indeling van je week
  • A andacht - Omgaan met verstoorders
Ik had echt moeite met plannen en overzicht krijgen, mijn mailbox puilde uit en ik had overal aantekeningen opgeslagen. Heel prettig is dat Max niet one-size-fits-all hanteert, maar echt kijkt naar hetgeen ik nodig heb. Ook mooi dat het traject wat langer duurt, en niet maar één of twee sessies. Zo kunnen goede gewoontes voldoende inslijten. En last but not least: Max is een heel fijne persoon, waar ik ook graag mijn best voor doe. Aanrader voor iedereen die beter overzicht wil hebben in zijn/haar taken en werk!

mentor-max time management training
Jeroen Rommes - jurist

Max gaat in zijn coaching terug naar de basis middels de zogenaamde HOPPA methode. Door hier steeds op terug te pakken leert hij je hoe je meer aandacht voor planning en structuur in je werk krijgt, waardoor je hoofd leger wordt en het overzicht terugkeert.

Rob de Groot - partnership manager
time management expert max ohlenschlager
Time management coach Max

Time management coach Max

Ik ben er van overtuigd dat je de grip op het werk kunt krijgen én houden. We werken samen aan een simpel systeem dat je gemakkelijk kunt bijhouden. In dit coachtraject: 

  • Nemen we je werkdag en je werkweek door
  • Staan we stil bij hoe je je dag start en eindigt.
  • Zorgen we dat alles op de juiste plek staat
  • Leer je nee zeggen
  • Ruimen we je mailbox op

Moet ik vakliteratuur lezen?

Nee, dat heb ik al voor je gedaan ;) Je krijgt van mij maatwerk tips en ik verwijs je naar relevante blogs en video's die ik heb gemaakt.

Ik weet niet of een maand genoeg is.

Neem gerust vrijblijvend contact met op voor een intake. Dan kan ik heb beste inschatten wat je nodig hebt.

Ik heb al meerdere boeken en blogs gelezen over slimmer werken, maar zonder het gewenste resultaat. Waarom zou coaching wel werken?

Iedereen is anders en daarom is coaching altijd maatwerk. Jij geeft aan waar je tegen aan loopt en we werken samen een eenvoudige manier van werken die bij jou past en dat je gemakkelijk bij kunt houden.

Na een periode te hebben gewerkt met allerlei ToDo-lijstjes merkte ik dat er door de waan van de dag alleen maar kleine actiepunten van de lijst verdwenen. Gevolg hiervan was dat de grote projecten bleven liggen. Door de tips van Max kon ik structuur aanbrengen in de manier waarop ik mijn ToDo-lijstjes vorm gaf. Max is expert in time-management. Door een duidelijke opbouw geeft Max je binnen een aantal sessies de tools in handen om efficiënt met je tijd om te gaan en dingen gedaan te krijgen. Kortom een aanrader.

J. Stout - schooldirecteur

Ik heb door de coaching meer overzicht kunnen creëren op prive en werk vlak. Het heeft me handvaten gegeven om zorgeloos en zonder stress te werken. Ik ga hiermee aan de slag. Dank voor de inzichten!

mentor-max time management training
A. Ramadhin - consultant

Maand

- Wekelijkse sessies- Online of telefonisch á 60 min - Voice notes na elke sessie- Toegang tot instructievideo's- Boek: HOPPA

€600 ex btw

Kwartaal

- Wekelijkse sessies- Online of telefonisch á 60 min- Voice notes na elke sessie- Toegang tot instructievideo's- Boek: HOPPA- 90 dagen plan- Reminders via WhatsApp

 €1500 ex btw