Time management coaching 

Online begeleiding voor meer rust in je hoofd en ruimte in je agenda

Kennismaken?
time management coaching
Time management coach Max Ohlenschlager

11 jaar

time management coach

2.000+

tevreden klanten

30 x ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

recensies op google

waarom-je-niets-afmaakt-journal

Last van uitstelgedrag?

Heb je het gevoel dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Dat je agenda altijd vol zit en dat je nooit genoeg tijd hebt voor de dingen die je echt belangrijk vindt? Je hebt het gevoel dat je altijd achter de feiten aanloopt. Je doet 100 dingen op een dag, maar het lijkt alsof je nooit datgene af krijgt wat je zelf belangrijk vindt. Wat doe je dan? Ga je nog harder werken? Neem je nog minder pauzes? Werk je nog 's avonds of in het weekend door? Hoe lang wil je dit nog volhouden?

Dan is online begeleiding voor meer rust en ruimte misschien iets voor jou. In deze begeleiding leer je hoe je:

 • Prioriteiten stelt
 • Tijdmanagement toepast
 • Onnodige afleidingen vermindert

Met deze vaardigheden krijg je meer rust in je hoofd en ruimte in je agenda. Zo kun je weer focussen op de dingen die er echt toe doen.

Productiever worden zonder trucjes

Stel je eens voor dat je elke werkdag af kunt krijgen wat je belangrijk vindt. Dat je een planning hebt die flexibel is en die rekening houdt met onverwachte gebeurtenissen. Dat je energiek en gemotiveerd bent en dat je altijd weet wat je te doen hebt.

Een time management coach kan je helpen om dit te bereiken.

Ik heb door de coaching meer overzicht kunnen creëren op prive en werk vlak. Het heeft me handvaten gegeven om zorgeloos en zonder stress te werken. Ik ga hiermee aan de slag. Dank voor de inzichten!

mentor-max time management training
A. Ramadhin - consultant
time management coach max ohlenschlager hoppa
Time management coach Max Ohlenschlager

Time management coaching

Als online time management coach help ik je om overzicht te krijgen en prioriteiten te stellen. Het klinkt misschien gek, maar je maakt het jezelf nu moeilijker dan nodig is. Less is more! Het is belangrijk om alles op de juiste plek te zetten, zodat je overzicht hebt. Vanuit overzicht kun je beter keuzes maken en een realistische planning maken.

Na een periode te hebben gewerkt met allerlei ToDo-lijstjes merkte ik dat er door de waan van de dag alleen maar kleine actiepunten van de lijst verdwenen. Gevolg hiervan was dat de grote projecten bleven liggen. Door een duidelijke opbouw geeft Max je binnen een aantal sessies de tools in handen om efficiënt met je tijd om te gaan en dingen gedaan te krijgen.

J. Stout - schooldirecteur

Tijd voor HOPPA

Heb je geen focus en ben je op zoek naar een productieve manier van werken die je gemakkelijk volhoudt? Je bent niet op zoek naar allerlei trucjes om het maximale uit je dag te halen, want je werkt al hard genoeg. In mijn time management coaching staat de zelf ontwikkelde HOPPA methode centraal.


 • Hoofd leeg - Rust in je hoofd
 • Overzicht - Alles op zijn plek
 • Prioriteit - Werken aan het belangrijkste
 • Planning - Een realistische indeling van je tijd
 • Aandacht - Afleidingen verminderen
Even kennismaken?

Wat klanten zeggen over time management coaching

Ik had echt moeite met plannen en overzicht krijgen, mijn mailbox puilde uit en ik had overal aantekeningen opgeslagen. Heel prettig is dat Max niet one-size-fits-all hanteert, maar echt kijkt naar hetgeen ik nodig heb. Ook mooi dat het traject wat langer duurt, en niet maar één of twee sessies. Zo kunnen goede gewoontes voldoende inslijten.

mentor-max time management training
Jeroen Rommes - jurist

Max gaat in zijn coaching terug naar de basis middels de zogenaamde HOPPA methode. Door hier steeds op terug te pakken leert hij je hoe je meer aandacht voor planning en structuur in je werk krijgt, waardoor je hoofd leger wordt en het overzicht terugkeert.

Rob de Groot - partnership manager
time management expert max ohlenschlager
Time management coach Max Ohlenschlager

Time management coach Max Ohlenschlager

Ik ben ervan overtuigd dat je grip op je werk kunt krijgen en houden. Mijn aanpak is super praktisch. We werken samen aan een simpel systeem dat je gemakkelijk kunt bijhouden. In dit coachtraject:

 • Analyseren we je werkdag en werkweek
 • Staan we stil bij je start- en eindroutine
 • Zorgen we voor overzicht en structuur
 • Leer je nee zeggen
 • Ruimen we je inbox op

Ik had veel moeite om mijn tijd goed in te delen op het werk en daarbij ook het overzicht te houden. Ik heb geleerd om onderscheid te maken in de dingen die echt belangrijk zijn en de dingen die best nog even kunnen wachten. Dit zorgde ervoor dat ik nu meer overzicht heb, gemakkelijker ‘nee’ kan en durf te zeggen en (meestal) op tijd naar huis kan.

Lisa - orthopeed

Aanbod time management coaching

Basis coaching
1 maand

Je bent redelijk georganiseerd, maar je wilt je workflow nog verder verbeteren. Hiervoor zoek je handige tips en technieken.

Compleet coaching
1 kwartaal

Je loopt achter de feiten aan, hebt veel aan je hoofd en geen overzicht. Je bent echt op zoek naar een manier om weer orde in de chaos te krijgen. En als dat is gelukt wil je ook een manier van plannen en organiseren dat je gemakkelijk kunt bijhouden.

Next level coaching
1 jaar

Je wilt meer dan alleen je tijd, aandacht en energie optimaal verdelen. Je wilt ook op een dieper niveau sparren, zowel online als face-to-face.

Iets voor jou? Laten we kennismaken

Liever een bericht achterlaten?