arrow_drop_up arrow_drop_down
trainer max ohlenschlager

Time management training

herwin met je team de regie op de werkdag

10 jaar

ervaring in training

1000+

tevreden klanten

1uur

extra productief per dag

time management training

Last van uitstelgedrag?

De werkdag zit er bijna op. Je werpt een blik op je to do lijst. Het valt je op dat je er voornamelijk taken aan hebt toegevoegd. Datgene dat je wilde doen heb je wéér niet afgestreept. Je checkt je mailbox en er staan alweer nieuwe mails op je te wachten. Je moet voor je gevoel veel ballen in de lucht houden. Je weet wel wat je moet doen, maar door de waan van de dag kom je er gewoon niet aan toe. Daar baal je van. Het is tijd voor een andere aanpak. 


 Ben je klaar met uitstelgedrag? Dan is het van belang dat je beter prioriteiten leert stellen en dat je een planning hebt die staat als een huis. In de time management training laat ik je precies zien hoe je dit voor elkaar krijgt. 

Check

Praktisch

Geen overbodige tabellen, modellen en theorieën, maar to the point tips waar je direct wat aan hebt.

Check

Persoonlijk

Ieder team is anders, dus geen one size fits all verhaal, maar maatwerk

Check

Principes

De training is gebaseerd op de HOPPA methode en bestaat uit 5 principes

Ervaringen van klanten

De training was erg geslaagd. Max is een geduldige en kundige trainer en weet alle deelnemers bij het proces te betrekken. Ik heb zijn methode meteen in praktijk gebracht en dat geeft duidelijk meer rust

mentor-max-over-ons-klant
Bram Hoonhout - Universiteit Leiden

We hebben veel bruikbare adviezen gekregen waar we meteen mee aan de slag konden in de praktijk. De workshop heeft me ontzettend veel opgeleverd als het gaat om planning, overzicht, prioritering en verdelen van aandacht. Max bedankt en ga zo door!

mentor-max-over-ons-klant
Vanja Ivanisevic - TOP groep BV

Ik vond Max een betrokken en enthousiaste trainer. Ik merk dat ik de tips en tools die ik tijdens deze training gekregen heb ook daadwerkelijk toepas in mijn werk. Ik raad deze training zeker aan als u meer structuur en rust in uw werk wilt creëren.

mentor-max-over-ons-klant
Iris Boschman - maatschappelijk werker
De training van Max over time management was heel leerzaam en vooral erg praktisch. Ik heb goed gebruik gemaakt van de tips en ben erg blij dat ik mijn overzicht maar ook planning nu weer terug heb!
mentor-max-over-ons-klant
Melissa Sangers - Slakhorst - Jeugdconsulent
Max heeft ons geholpen om de waan van de dag niet meer onze werkdag te laten bepalen. Dit geeft rust, verhoogt de productiviteit en geeft een betere sfeer op de werkvloer!
mentor-max-over-ons-klant
Lennart van der Wilk - Directeur VvE2050 BV
De time management training van Max heeft mij tools gegeven om mijn werkdag effectief te structureren, een helder overzicht te krijgen in mijn taken en optimaal productieve momenten te benutten.
mentor-max-over-ons-klant

Dorinde Westra - WMO consulent

Max heeft een zeer praktische en toepasbare training ontwikkeld welke inzetbaar is voor binnen alle functies. Timemanagement is van cruciaal belang. Om gefocust, effectief en vooral productief te werk te gaan gun ik iedereen deze training. Doe dit je werknemers of jezelf cadeau en profiteer van alle voordelen in je werk. Onmisbaar in de tijd van nu.
mentor-max-over-ons-klant
Marjorie Amzand

Wij hebben de Time Management training van Mentor max als heel positief ervaren. De training was goed afgestemd op manager in een zeer operationele omgeving. Wij hebben er veel van geleerd en gebruiken veel van zijn tips nu al in de praktijk! Een aanrader voor iedereen! Max, dank voor je hulp en kundig inzicht!

mentor-max-over-ons-klant
Vincent Belger - Van der Valk Amersfoort

Ik deel mijn agenda veel efficiënter in, ik heb geleerd om grote tijdrovende klussen "plat te slaan", en om deze in stukjes in te delen in mijn agenda als taak. Hierdoor wordt er minder van mijn concentratie boog verwacht en werk ik productiever, dit geeft veel meer rust. Voor een ieder die nog twijfelt om een training bij Mentor Max te gaan volgen? Ga het gewoon doen!

mentor-max-over-ons-klant
Jelle Hendriks - 

Over de training

time management training hoofd leeg

Stap 1 - Hoofd Leeg

We hebben veel aan ons hoofd. Hierdoor vergeten we wel eens wat en hebben we geen goed overzicht. Taken kunnen opstapelen in het hoofd en dit kan leiden tot werkstress. We gaan het hoofd leeg maken en je krijgt tips om het hoofd leeg te houden. 

time-management-training-overzicht

Stap 2 - Overzicht

Vaak dénken we dat we overzicht hebben. Aan de hand van je inbox kun je inschatten hoe je dag gaat verlopen. Je agenda staat vol met afspraken en je hebt een (te lange) to do lijst. Doordat je werkzaamheden op meerdere plekken staat is het lastig om het overzicht te houden. Hierbij is het van belang dat je álle input gaat verwerken, zodat je in 1 oogopslag ziet wat je te doen hebt. Less = more is hierbij het uitgangspunt. 

time-management-training-prioriteiten

Stap 3 - Prioriteiten

Het is van belang dat je weet hoe je prioriteiten moet stellen én hoe je om moet gaan met de prioriteiten van een ander. Hoe vaak word je wel niet gestoord op een dag? Geen wonder dat je je werk niet afkrijgt. En die ad hoc verzoekjes van je collega, waren die nou echt zo dringend? Waarschijnlijk niet. In dit onderdeel leer je prioriteiten stellen en hoe je niet dringende verzoeken van anderen kunt parkeren. 

training-time-management-planning

Stap 4 - Planning

Je kunt wel een plan hebben, maar dat is nog geen planning. Hoe ziet je agenda er eigenlijk uit? Staat die bol met afspraken met anderen? Wanneer ga je dan een keer die rotklus starten? In dit onderdeel leer je realistisch plannen. 

time-management-aandacht

Stap 5 - Aandacht

Heb je enig idee hoe vaak je wordt afgeleid in een uur? Door al die appjes, mails, notificaties en ander kantoorgeluiden is je concentratie snel naar de knoppen. Het kost je dan heel veel moeite om dan nog gefocussed te werken. Vaak laten we het werk even liggen en gaan we iets anders doen, zoals mail checken. In dit onderdeel leer je hoe je je concentratie kunt beschermen. 

time-management-trainer-max

Mijn missie

In de loop der jaren heb je wellicht bepaalde gewoonten ontwikkeld die niet effectief zijn. Ik ben er van overtuigd dat je de grip op het werk kunt krijgen én houden. In de time management training nemen we je werkdag en je werkweek door en staan we stil bij hoe je je dag start en eindigt. Wat doe je met je to do lijst? Wat laat je wel of niet toe in je agenda? Hoe druk heb je het in je hoofd? Wat doe je met moeilijke mailtjes?

Ik hoef je niet te vertellen dat je prioriteiten moet stellen, dat weet je zelf ook wel. Maar ik laat je zien hoé je dat doet en vertel ook wat vooral niét werkt. Het unieke aan mijn aanpak is dat ik 5 principes centraal stel - Hoofd Leeg, Overzicht, Prioriteiten, Planning en Aandacht. Vervolgens kijken we naar wat voor jou het beste werkt om deze principes na te lezen. Het maakt niet uit of je een kladblok gebruikt of de laatste gadgets. Iedereen kan méér uit zijn werkdag halen. 

Deze training geeft rust in je hoofd en ruimte in je agenda

Tarieven Time Management training

ook online

Workshop

800
1 dagdeel

Online of in company

Altijd maatwerk

Exclusief btw / reis en verblijfskosten

Inclusief follow up mails met samenvatting


ook online

Training

1600
2 dagdelen

Online of in company

Altijd maatwerk

Exclusief btw / reis en verblijfskosten

Inclusief follow up mails met samenvatting


We gebruiken cookies