cursus-time-management-hoppa

Cursus time management

Herwin met je team de regie over je werkdag en krijg weer rust in je hoofd en overzicht 

In company training


13 jaar

timemanagement cursus

2.500+

tevreden klanten

31 x ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

recensies op google

time management training opdrachtgevers
time management training max ohlenschlager trainer

Time management cursus voor meer grip

De werkdag zit er bijna op. Je kijkt naar je to-do lijst. Je realiseert je dat je er vooral taken aan hebt toegevoegd. Datgene dat je wilde doen, heb je weer niet afgestreept. Je checkt je mailbox en er staan alweer nieuwe mails op je te wachten. Je hebt het gevoel dat je veel ballen in de lucht moet houden.

Je weet wel wat je moet doen, maar door de waan van de dag kom je er gewoon niet aan toe. Daar baal je van. Het is tijd voor een andere aanpak. Ben je klaar met uitstelgedrag? Dan is het belangrijk dat je beter prioriteiten leert stellen en dat je een flexibele planning hebt. Mijn time management training geeft je precies de tips, tools en technieken die je nodig hebt om meer voldoening uit je werkdag te halen.

Klanten over de time management cursus

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Halleluja stemming

Als ZZP'er heb ik veel verschillende activiteiten op een dag en eerlijk gezegd een heel vol en rommelig hoofd (en tas en mailboxen en agenda). Twee weken geleden volgde ik de cursus van Max en ik ben al de hele week in een halleluja stemming. Mijn hoofd voelt opgeruimd, ik vergeet bijna niks meer en ik heb echt vrij als ik niet werk. Ik hoef niet meer onder het netflixen of wandelen steeds de lijstjes in mijn hoofd af te lopen en verschrikt naar mijn telefoon te grijpen omdat ik iemand ben vergeten te bellen. Top cursus! Ik had hem veel eerder moeten volgen. Thanks Max! - Ursula de Swart - ondernemer
Ms. Nameless
Add Your Stars
Onmisbaar in de tijd van nu
Max heeft een zeer praktische en toepasbare timemanagement training ontwikkeld welke inzetbaar is voor binnen alle functies. Timemanagement is van cruciaal belang. Om gefocust, effectief en vooral productief te werk te gaan gun ik iedereen deze training. Doe dit je werknemers of jezelf cadeau en profiteer van alle voordelen in je werk. Onmisbaar in de tijd van nu. - Marjorie Amzand (schoolmaatschappelijk werker)
Ms. Nameless
Add Your Stars
Veel bruikbare adviezen
We hebben veel bruikbare adviezen gekregen waar we meteen mee aan de slag konden in de praktijk. De timemanagement training heeft me ontzettend veel opgeleverd als het gaat om planning, overzicht, prioritering en verdelen van aandacht. Max bedankt en ga zo door! - Vanja Ivanisevic - TOP groep BV
Ms. Nameless
Add Your Stars
max-en-hoppa-methode cursus time management II
in company time management training

Niet harder maar slimmer werken

Je doet al genoeg. In mijn timemanagement cursus leer je je tijd, aandacht en energie focussen op de dingen die er echt toe doen.

Als je het druk hebt, ga je vaak nóg harder werken. Maar als je de hele dag aanstaat en non stop bereikbaar bent, ben je de hele dag bezig met het reageren op mails, appjes en ad hoc verzoeken.

Het gaat niet om druk zijn, maar om productief zijn. Dat betekent dat je vooraf helder weet wat je te doen hebt en dat je planning flexibel is, zodat je gemakkelijk kunt uitwijken voor als er een spoedgeval is.

Kennismaken?


Tijd voor HOPPA

Een aantal jaren geleden kwam ik erachter dat professionals steeds tegen dezelfde problemen aanliepen:

Veel aan hun hoofd, geen overzicht en super snel afgeleid.

Dit heeft geleid tot mijn eigen methode, gebaseerd op 5 principes. 

De HOPPA methode

De H van Hoofd Leeg

Niet meer het gevoel hebben dat je het druk hebt. Niet meer dingen vergeten. Niet meer onthouden waar je allemaal op zit te wachten. Je krijgt hiervoor tools waardoor je rust hebt in je hoofd.

De O van Overzicht

Niet meer losse blaadjes. Niet meer zoeken naar je werk. Niet meer nadenken over wat je allemaal te doen hebt. Less is more. Je krijgt met simpele middelen weer een totaaloverzicht

De P van Prioriteiten

Niet meer je laten leiden door de waan van de dag. Niet meer andermans prioriteiten voorrang geven. Je hebt glashelder wat je prioriteiten zijn en welke maatregelen je moet nemen om dit ook uit te voeren. 

De P van Planning

Niet meer een vaag plan hebben dat je in je hoofd bewaart. Niet meer deadlines noteren waar je je toch niet aan houdt. Niet meer de planning in je prullenbak gooien omdat er weer van alles tussen door kwam. Je hebt een planning die realistisch is en voldoet aan jou tijd, aandacht en energie.

De A van Aandacht

Niet meer multitasken. Niet meer afgeleid worden. Niet meer je werk onderbreken door notificaties of door gedachten die te binnen schieten. Je weet hoe lang en wanneer je je het best kunt concentreren en houdt hier rekening mee met je planning. 

Reacties op cursus time management

De timemanagement training van Max was heel leerzaam en vooral erg praktisch. Ik vind Max een fijne en energieke trainer die goed weet waar hij het over heeft. Pluspunt is dat hij zelf ervaring heeft in de jeugdzorg waardoor hij goed kon aansluiten bij onze knelpunten in het werk met betrekking tot time management. Ik heb goed gebruik gemaakt van de tips en ben erg blij dat ik mijn overzicht maar ook planning nu weer terug heb! Bedankt Max!
mentor-max time management training
Melissa Sangers - Slakhorst - Jeugdconsulent
De baas zijn over mijn agenda was voor mij een punt van aandacht. Door de training heb ik geleerd dat ik ECHT de tijd neem voor werkplannen of toeleidingen. Door de time management training van Max kan ik mij volledig afsluiten en mijn tijd beter indelen. Max sloot erg goed aan bij de werkzaamheden van een SMW'er. Ook had hij een goede afwisseling tussen oefeningen en nieuwe informatie. Ik zou Max omschrijven als een energieke, sociale, ervaren en praktische trainer.
Nikki van der Hak - Schoolmaatschappelijk werker
De time management training van Max heeft mij tools gegeven om mijn werkdag effectief te structureren, een helder overzicht te krijgen in mijn taken en optimaal productieve momenten te benutten. Daarnaast weet ik hoe ik rust krijg door mijn bereikbaarheid te plannen en waar ik grenzen mag aangeven. En bovendien: door het digitaliseren van alle waardevolle jeugddocumenten ontstaat er rust in huis en in mijn hoofd. Geweldig Max, bedankt!
mentor-max time management training

Dorinde Westra - WMO consulent

trainer max ohlenschlager
Time management lezing

Waarom time management training?

In de loop van de jaren heb je wellicht bepaalde gewoonten ontwikkeld die je productiviteit in de weg staan. Ik ben ervan overtuigd dat je de grip op je werk kunt krijgen en behouden. In de time management cursus leer je hoe je je tijd, energie en aandacht effectief kunt beheren.

In deze training:

  • Krijg je inzicht in je huidige werkdag en werkweek.
  • Onderzoek je hoe je je dag start en eindigt.
  • Ontdek je waarom je taken op je to-do lijst uitstelt.
  • Bekijk je wat je allemaal in je hoofd bewaart.
  • Leer je hoe je je mailbox organiseert.
Kennismaken?

Kernwaarden time management cursus

Praktisch

Geen overbodige tabellen, modellen en theorieën, maar to the point tips waar je direct wat aan hebt.

mentor-max time management training

Persoonlijk

Ieder team is anders, dus geen one size fits all verhaal, maar maatwerk

Principes

De training is gebaseerd op de HOPPA methode en bestaat uit 5 principes

max-en-hoppa-methode cursus time management
vanaf € 950,- per dagdeel

Training time management

  • Online of in company
  • Altijd maatwerk
  • Toegang tot online community & e-learning
  • Geaccrediteerd bij Registerplein
  • Elke deelnemer ontvangt het boek 'HOPPA: haal meer voldoening uit je werkdag'

Interesse? Laat hieronder je bericht achter