Time management training

Herwin met je team de regie over je werkdag

11 jaar
time management expert

2.000+

tevreden klanten

23 x ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

recensies op google

time management training opdrachtgevers
time management training
time management expert max ohlenschlager

Time management training voor meer grip

De werkdag zit er bijna op. Je werpt een blik op je to do lijst. Het valt je op dat je er voornamelijk taken aan hebt toegevoegd. Datgene dat je wilde doen heb je wéér niet afgestreept. Je checkt je mailbox en er staan alweer nieuwe mails op je te wachten. Je moet voor je gevoel veel ballen in de lucht houden.

Je weet wel wat je moet doen, maar door de waan van de dag kom je er gewoon niet aan toe. Daar baal je van. Het is tijd voor een andere aanpak. Ben je klaar met uitstelgedrag? Dan is het van belang dat je beter prioriteiten leert stellen en dat je een flexibele planning hebt. Mijn time management training geeft je precies de tips, tools en technieken die je nodig hebt om meer voldoening uit je werkdag te halen. 

Klanten over de time management cursus

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Halleluja stemming

Als ZZP'er heb ik veel verschillende activiteiten op een dag en eerlijk gezegd een heel vol en rommelig hoofd (en tas en mailboxen en agenda). Twee weken geleden volgde ik de cursus van Max en ik ben al de hele week in een halleluja stemming. Mijn hoofd voelt opgeruimd, ik vergeet bijna niks meer en ik heb echt vrij als ik niet werk. Ik hoef niet meer onder het netflixen of wandelen steeds de lijstjes in mijn hoofd af te lopen en verschrikt naar mijn telefoon te grijpen omdat ik iemand ben vergeten te bellen. Top cursus! Ik had hem veel eerder moeten volgen. Thanks Max! - Ursula de Swart - ondernemer
Ms. Nameless
Add Your Stars
Onmisbaar in de tijd van nu
Max heeft een zeer praktische en toepasbare time management training ontwikkeld welke inzetbaar is voor binnen alle functies. Timemanagement is van cruciaal belang. Om gefocust, effectief en vooral productief te werk te gaan gun ik iedereen deze training. Doe dit je werknemers of jezelf cadeau en profiteer van alle voordelen in je werk. Onmisbaar in de tijd van nu. - Marjorie Amzand (schoolmaatschappelijk werker)
Ms. Nameless
Add Your Stars
Veel bruikbare adviezen
We hebben veel bruikbare adviezen gekregen waar we meteen mee aan de slag konden in de praktijk. De time management workshop heeft me ontzettend veel opgeleverd als het gaat om planning, overzicht, prioritering en verdelen van aandacht. Max bedankt en ga zo door! - Vanja Ivanisevic - TOP groep BV
Ms. Nameless
Add Your Stars
cursus-time-management-hoppa
in company time management training

Niet harder maar slimmer werken

Time management gaat bij mij niet om meer doen in minder tijd. Waarom meer doen? Je doet al meer dan genoeg. Het gaat juist om mínder doen. Minder vaak de telefoon oppakken en minder vaak je mail checken, zodat je tijd, aandacht en energie overhoudt voor datgene dat er toe doet. 

Wat doe je als je het druk hebt? Je gaat waarschijnlijk nóg harder werken. Sta je de hele dag aan en ben je non stop bereikbaar en beschikbaar? Dan ben je de hele dag voornamelijk bezig met het reageren op mails, appjes en ad hoc verzoeken. 

Het gaat niet om druk zijn, maar om productief zijn. Dat betekent dat het vooraf helder is wat je te doen hebt en dat je planning flexibel is , zodat je gemakkelijk kunt uitwijken voor als er een spoedgeval is. 

Tijd voor HOPPA

Een aantal jaren geleden kwam ik erachter dat professionals steeds tegen dezelfde problemen aanliepen: Veel aan hun hoofd, geen overzicht en super snel afgeleid. Dit heeft geleid tot mijn eigen methode, gebaseerd op 5 principes. 

De HOPPA methode

Hoofd Leeg

 • Rust in je hoofd
 • Overzicht

 • Alles op de juiste plek
 • Prioriteiten

 • Werken aan het belangrijkst
 • Planning

 • Een realistische weekindeling
 • Aandacht

 • Omgaan met verstoorders
 • Reacties op de cursus time management

  De time management training van Max was heel leerzaam en vooral erg praktisch. Ik vind Max een fijne en energieke trainer die goed weet waar hij het over heeft. Pluspunt is dat hij zelf ervaring heeft in de jeugdzorg waardoor hij goed kon aansluiten bij onze knelpunten in het werk met betrekking tot time management. Ik heb goed gebruik gemaakt van de tips en ben erg blij dat ik mijn overzicht maar ook planning nu weer terug heb! Bedankt Max!
  mentor-max time management training
  Melissa Sangers - Slakhorst - Jeugdconsulent
  De baas zijn over mijn agenda was voor mij een punt van aandacht. Door de training heb ik geleerd dat ik ECHT de tijd neem voor werkplannen of toeleidingen. Door de time management tips van Max kan ik mij volledig afsluiten en mijn tijd beter indelen. Max sloot erg goed aan bij de werkzaamheden van een SMW'er. Ook had hij een goede afwisseling tussen oefeningen en nieuwe informatie. Ik zou Max omschrijven als een energieke, sociale, ervaren en praktische trainer.
  Nikki van der Hak - Schoolmaatschappelijk werker
  De time management training van Max heeft mij tools gegeven om mijn werkdag effectief te structureren, een helder overzicht te krijgen in mijn taken en optimaal productieve momenten te benutten. Daarnaast weet ik hoe ik rust krijg door mijn bereikbaarheid te plannen en waar ik grenzen mag aangeven. En bovendien: door het digitaliseren van alle waardevolle jeugddocumenten ontstaat er rust in huis en in mijn hoofd. Geweldig Max, bedankt!
  mentor-max time management training

  Dorinde Westra - WMO consulent

  trainer max ohlenschlager
  Time management lezing

  Waarom time management training?

  In de loop der jaren heb je wellicht bepaalde gewoonten ontwikkeld die niet effectief zijn. Ik ben er van overtuigd dat je de grip op het werk kunt krijgen én houden. In de cursus time management: 

  • Nemen we je werkdag en je werkweek door
  • Staan we stil bij hoe je je dag start en eindigt.
  • Kom je erachter waarom je taken op je to do lijst uitstelt
  • Kijken we wat je allemaal in je hoofd bewaart
  • Laat ik zien hoe je je mailbox organiseert

  Praktisch

  Geen overbodige tabellen, modellen en theorieën, maar to the point tips waar je direct wat aan hebt.

  mentor-max time management training

  Persoonlijk

  Ieder team is anders, dus geen one size fits all verhaal, maar maatwerk

  Principes

  De training is gebaseerd op de HOPPA methode en bestaat uit 5 principes

  vanaf € 850,- per dagdeel

  Training time management

  • Online of in company
  • Altijd maatwerk
  • Toegang tot online community & e-learning
  • Geaccrediteerd bij Registerplein
  • Inclusief boek HOPPA - haal meer voldoening uit je werkdag