braintoss

Braintoss - de app waarmee je niets meer vergeet

Wanneer je iets aan je hoofd hebt, dan is het handig om het even te noteren. Hiervoor gebruiken we bijvoorbeeld Post Its en je hebt vast wel eens een keer een mailtje naar jezelf gestuurd. Dan is de gedachte of taak uit je hoofd en je stuurt het naar de plek waar je werk zich verzamelt, namelijk je inbox. Hier is ook een app voor, namelijk Braintoss. Dit is een app voor op je smartphone en het is zowel beschikbaar voor iOS als Android.

Braintoss vangt je gedachten en ideeën

Jouw gedachten en ideeën worden automatisch naar je mailadres gestuurd. Je kunt kiezen uit 2 mailadressen. Dit kan handig zijn als je je privé gedachten naar je privé mail wilt sturen en werkgerelateerde taken naar je werkmail.

Hoe werkt Braintoss?

Braintoss heeft 3 functies

  1. Spraakbericht - Je kunt een bericht inspreken (maximaal een minuut volgens mij) en je ontvangt in je mailbox een mp3 bestand.
  2. Notitie - Geen zin om je eigen stem te horen? Geen probleem. Je kunt ook een kort berichtje naar jezelf sturen. Een soort sms aan jezelf.
  3. Foto - Soms wil je van iets een foto maken, maar wil je niet dat het in je prive gallerij belandt. Je ziet in een winkel bijvoorbeeld een aanbieding waar je nog even over wilt nadenken. Je kunt dan met Braintoss een foto maken en die wordt naar je inbox verstuurd.

Voordelen Braintoss

  • Snel en gemakkelijk vastleggen van gedachten: Met Braintoss kunnen gebruikers snel notities, taken, ideeën en andere belangrijke informatie vastleggen terwijl ze onderweg zijn. Dit kan helpen voorkomen dat ze belangrijke informatie vergeten of verliezen.
  • Eenvoudige integratie met andere apps: Braintoss kan worden geïntegreerd met verschillende andere apps, zoals Evernote, Trello en Asana, waardoor het gemakkelijk is om de vastgelegde informatie te organiseren en te delen met anderen.
  • Verhoogde productiviteit: Door het gebruik van Braintoss kunnen gebruikers hun gedachten snel vastleggen en organiseren, waardoor ze hun productiviteit kunnen verhogen en tijd kunnen besparen.
  • Verbeterde communicatie: Braintoss kan ook worden gebruikt om snel notities en ideeën te delen met andere teamleden, waardoor de communicatie en samenwerking worden verbeterd.
  • Toegankelijkheid: De app is beschikbaar op verschillende apparaten en platforms, waaronder iOS, Android en desktopcomputers, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor gebruikers op verschillende locaties.

Met Braintoss hoef je niets meer te onthouden

Met deze handige app hoef je taken niet meer te onthouden. Hiermee heb je ook veel minder last van een vol hoofd. Elke braintoss belandt in je inbox en als je je mail verwerkt, dan kun je de taak aan je to do lijst toevoegen.

Braintoss ervaringen

Ik gebruik deze app denk ik al sinds 2016. Ik maak er vooral gebruik van als ik niet achter de laptop werk. Dan heb ik altijd wel iets te schrijven bij me, of ik zet het gelijk op mijn to do lijst. Maar als ik op de parkeerplaats sta, dan heb ik niet altijd iets te schrijven bij me. Of als ik in de file sta en ik krijg een idee. Dan is het heerlijk om even op die microfoon knop te drukken en om mijn gedachte in te spreken. En dit herken je ook vast wel. Je bent op een verjaardag en je krijgt een tip, bijvoorbeeld een bepaald boek of een coole Netflix serie. Dan open ik Braintoss, tik het in en de smartphone kan weer in de broekzak.

Braintoss in play store en app store

Braintoss is beschikbaar voor zowel Android als iOS én je kunt het ook op je Apple Smartwatch gebruiken.

Reactie plaatsen